lördag 3 april 2021

Det är inte så särskilt många som dör av vaccinet!

 Alla syntetiskt tillverkade läkemedel har biverkningar så det får man ju räkna med. Men vanligen så brukar de ge upphov till störningar, som på lång sikt ger nya skador / obalanser i kroppen och detta brukar man då försöka motverka med fler läkemedel (som ger nya biverkningar osv osv). Att man, som i detta fall, nästan omedelbart avlider av effekten av en engångsdos av ett läkemedel måste väl ändå vara väldigt ovanligt? Statistiskt sett är det kanske en siffra som är så låg att den är försumbar, men för den som dör är det ju inte så kul! Inte heller för den personens familj. Så man kan förstå att det finns folk som inte vill vaccinera sig.

Jamen, vi har ju alltid vaccinerat oss och det har väl inte varit fel?
Nja, ibland har det blivit fel, som t.ex. på Filippinerna där man vaccinerade skolbarnen varefter 600 barn dog.  Detta ledde till rättsliga påföljder när barnens föräldrar stämde myndigheterna. Jag ska berätta mer om det längre ner i den här texten. 

Vi är vana vid att tänka som så att det finns en massa barnsjukdomar, men numer så vaccinerar vi oss och då slipper vi dessa sjukdomar. En spruta och sedan slipper man bli sjuk! 
Men när vi tänker på vaccinering så tänker vi på ett så här väldigt enkelt sätt eftersom "vi vanliga" inte är vare sig biologer eller virologer.
Vi har lärt oss att tänka så här:
Man sprutar in några halvdöda virus, som inte längre kan orsaka någon sjukdom, varefter kroppens eget immunförsvar snabbt lär sig att känna igen just detta virus. Därför så kan man sedan inte bli smittad av det. Kroppen har lärt sig att snabbt gå till anfall mot det. Jättebra! Det kan väl inte vara fel?
Nej, det fungerar kanske bra, men det är inte alltid så enkelt. Det finns olika sorters vacciner och de fungerar på olika sätt.

Det perfekta resultatet, som vi tänker på, 
gäller de vacciner som kallas "perfekta vacciner".

Men det finns också andra vacciner som kallas "läckande vacciner". ( “perfect” vaccines and “leaky” ones.) Att vissa vacciner då kallas "perfekta" beror på att de skapar samma effekt som en riktig sjukdom skulle ha gjort. Det handlar om de vacciner som vi har mot de vanliga barnsjukdomarna: smittkoppor, polio, påssjuka, röda hund och mässling. 

"Perfekta" vacciner hindrar att man blir sjuk 
och de hindrar också att man smittar andra. 
"Läckande" vacciner hindrar att man blir sjuk, 
men de hindrar inte att man smittar andra.

Dessa "läckande" vacciner gör inte bara så att vaccinerade personer kan smitta andra. De gör också så att viruset kan bli mycket farligare, det kan skapas dödliga varianter. I dagens jättestora hönsfarmer har ett sådant dödligt virus utvecklats så hönsen måste vaccineras för att överleva. Alla ovaccinerade dör. 

Dom allra farligaste virusen, alltså sådana mutationer som är dödliga, dom brukar inte klara sig så länge och det beror på att deras värddjur dör så snabbt att virusen inte hinner att sprida sig.
Men bland hönsen (kycklingarna) har det blivit så att ett dödligt virus kan spridas och detta fenomen har då skapats av vaccinering. Det beror på att denna vaccinering har gjort så att smittade fåglar överlever och sprider viruset vidare. Dom blir inte ens sjuka, men dom smittar ändå andra fåglar och alla som då inte är vaccinerade dör inom 10 dagar. Det kallas Marek's disease. 
Det handlar då alltså om att vaccinering kan ha motsatt effekt mot vad vi tror. Den kan hjälpa virus att överleva och att sprida sig och detta gäller då även de dödliga mutationer som kan uppstå.

Det bästa är egentligen att smittade personer snabbt blir så sjuka att de stannar kvar hemma i sängen, att de mår så dåligt att de inte kan springa omkring och smitta alla andra. Plus att andra vet vem det är som är sjuk och att man inte ska vara nära den personen. 

Det var på 70-talet, som man uppfann vaccin, som skulle få stopp på hönsens Marek's disease, men det fungerade inte så som man trodde. Efter 10 år hade viruset utvecklat nya mutationer, som var mycket kraftigare och farligare och man anser att detta berodde på vaccinet eftersom det är "läckande". 

Vaccinet gjorde alltså att även dödliga mutationer kunde överleva och spridas. Forskarna säger att om man inte ser upp väldigt noga med detta så kan vaccineringar skapa detta, som alltså är något som inte händer i naturen.

When unvaccinated birds are infected with mild strains, they shed plenty of viruses into their surroundings. If they contract the most lethal strains, they die before this can happen, and their infections stop with them.
In the vaccinated chicks, this pattern flips. The milder strains are suppressed but the lethal ones, which the birds can now withstand, flood into the environment at thousand times their usual numbers. 

Detta betyder att om man vaccinerar alla människor med ett "läckande" vaccin så kan det till slut bli så att man blir tvungen att i evigheter vaccinera alla människor, så som man gör med hönsen. De som inte vaccineras dör. En sådan utveckling skulle automatiskt ta död på alla "naturfolk" och alla andra som inte ville foga sig inom civilisationens ramar. På så vis kan vi få ett överlevande folk där alla har ett medicinpass medan övriga folk försvinner. Men om det sedan sker andra oväntade katastrofer, som hindrar kontinuerlig vaccinering av alla, så kan även delar av den "civiliserade, lydiga befolkningen" drabbas. Om det nu är så att Covid-19-vaccinet är ett "läckande vaccin"! 
Hur är det med den saken?

Adrian Hill, director of the Jenner Institute, a vaccine research centre in Oxford säger att så inte är fallet. Inte vad han vet i alla fall. "Mycket tyder på att våra vanliga vacciner för människor inte har den effekten." “There is strong evidence that widely used human vaccines are not producing any such effect.” Nej, inte våra vanliga vacciner. De som vi är vana vid. Nu vet man inte vilka vacciner han menar när han refererar till dem som är vanligen använda. Den meningen är så luddig att den inte betyder så mycket. Han menar inte Covid-19-vaccinet. Det skulle han inte våga säga.

Detta betyder ju att man faktiskt ännu inte vet hur det ska gå.
Nu vill jag naturligtvis veta om det aktuella coronavaccinet är ""perfekt" eller "läckande", men jag kan inte hitta någon sådan text, i alla fall ingen som tydligt säger att det är si eller så. Däremot så kan man finna mycket som tyder på att många anseratt det finns risk att det är "läckande".

Så du är vaccinerad. 
Kan du då ändå smitta andra? 
Pfizer försöker att ta reda på detta.

Denna rubrik ger ett intryck av att Pfizer försöker att ta reda på om deras Civid-19-vaccin är "perfekt" eller "läckande". Artikeln ger också en bild av att man inte riktigt vet detta. Eftersom det tydligen inte finns något klart besked så vet man heller inte om man ska säga att vaccinerade personer ska fortsätta att bära mask eller inte. Så för säkerhets skull så säger man att de ska fortsätta att bära mask. 

 Pfizer is trying to find out.
Jag tycker att den texten, som berättar om Pfizers tester, säger oss just detta, att man ännu inte vet hur vaccinet fungerar på längre sikt. Man vaccinerar alla och undersöker utvalda försökspersoner för att ta reda på just detta, om vaccinet är "perfekt" eller inte. 
The extra coronavirus tests, being offered to some volunteers in Argentina and in the US, are part of a plan by Pfizer to help answer a key covid unknown—how often vaccinated people develop asymptomatic coronavirus infections and whether they can still spread the virus, despite getting the shot. "“We don’t know, but it’s an important question ..." says Lawrence Core who is in charge of US covid vaccine trials.
Vi vet inte, men det är en viktig fråga, säger alltså den som har hand om vaccinexperimenten i USA.
Han säger att om vaccinet "läcker" så blir det svårt att uppnå gruppimmunitet.
So if the vaccines don’t almost completely stop transmission, “you will still have continued circulation and there won’t be much herd immunity,” Corey says. “It’s going to be in the population a long time.”
Enligt samma artikel så leder detta till motsägelsefull information: Man uppmanar folk att vaccinera sig för att stoppa smittspridningen, men samtidigt så uppmanar man dem att fortsätta bära mask för att inte smitta andra. 

Här hittar jag en text, som säger att även efter att ha fått en vaccinering så kan man smitta andra.
Even though you might have immunity, it's still possible that you can transmit the virus to others. So yes, you should still wear a mask, practice social distancing, and frequently wash your hands even after you've been vaccinated.

Här sägs det att man kan bli smittad även efter andra sprutan (men man blir då inte så väldigt sjuk). Inga Covid-19-vacciner ger fullt skydd. Om du har fått sprutan så kan du ändå bli smittad. Och du kan också smitta andra.
“I have had my first vaccine shot and now I’ve come in contact with someone who has COVID. Can I still get it even though I’ve had my first shot?
The short answer is yes.
None of the COVID-19 vaccines provide 100 percent protection, so there is still a chance you could get COVID even after you get both doses.

Dessa citat och flera andra tyder ju på att Covid-19-vaccinet inte tillhör den gruppen av vacciner, som  kallas för "perfekta". Det är inte ett vaccin som fungerar så som vi tror, så som vi är vana vid.
Det betyder ju då att det bör hänföras till de vacciner som kallas "läckande", vilket också några säger,  och i så fall finns det mycket annat att tänka på, inte bara att bära masker.

Så vad är det då annars för fel som kan uppstå?
Vad var det som hände på Filippinerna?

Nu är jag tillbaka på det som jag nämnde i början av artikeln.
Det franska medicinbolaget Sanofi Pasteur hade uppfunnit vaccin mot denguefeber och de testade vaccinet på mer än 30.000 barn i olika länder. Ja, det står faktiskt så, att man experimenterade på barnen med ett vaccin, som ännu inte var ordentligt testat.
The company tested it in several large trials with more than 30,000 kids globally and published the results in the prestigious New England Journal of Medicine.

Men det hela gick snett. Somliga barn, som hade blivit vaccinerade fick ändå denguefeber och då blev de snabbt extremt sjuka, vilket beror på att man i ett sådant fall "läcker vätska" inuti kroppen utan att det märks på utsidan. Förloppet går mycket fort.
"The trouble is that the disease occurs very rapidly, just in a matter of a few hours"And there's nothing on the outside of the body to signify the person is leaking fluid on the inside." Dr Halstead said.

Denguespecialisten Dr Scott B Halstead upptäckte att man, enligt honom, använde vaccinet på fel sätt, så han skrev flera artiklar där han varnade för vad som kunde hända. Han gjorde också en video där han varnade den filippinska regeringen. Medicinbolaget svarade att vaccinet var säkert och det trodde även WHO.

WHO ansåg dock att vaccinet teoretiskt sett kunde ge upphov till att man blev allvarligt sjuk och de uppmanade Sanofi att göra fler tester för att få veta mer om detta. Det gjorde Sanofi varefter de erkände att Halstead hade haft rätt. Man obducerade de döda barnen och det blev stora rubriker i tidningarna. 600 barn hade dött av vaccinet.

WHO säger, angående skandalen med denguevaccinet, att beträffande vacciner så är något sådant inte en risk som man kan tolerera. På Filippinerna har tron på vacciner sjunkit från 82% till 21%.

Även nu finns det virologer som varnar på samma sätt. Och nu ska jag komma in på något som de varnar för.

Jodå, vaccinet triggar kroppen till att skapa antikroppar
mot just det virus som vaccinet gäller. 
Det är som vi tror, men ...

Det är sedan som det hela inte längre fungerar så som man har tänkt. Det är tydligen så att viruset kan använda just dessa antikroppar för att sprida sig.
Nu har vi kommit in på det här med att somliga menar att vissa vacciner, speciellt om de används på fel sätt, kan göra så att allt i stället blir värre. Man skapar dödliga virus, som sedan ingen kan klara sig mot.

Antibody-dependent enhancement (ADE)
ADE innebär att de av vaccinet aktiverade antikropparna vid en infektion gör så att viruset lättare kan ta sig in i kroppen och spridas. Ett vaccin kan alltså skapa antikroppar som hjälper viruset!!! Detta är ju precis tvärtemot den bild vi är vana vid och tror på. Detta som kallas ADE kan aktiveras av en vaccinering.

Professionella fagocyter kallas de celler som har till uppgift att äta upp främmande partiklar, som ex. virus. Ordet fagocyt kommer av grekiskans äta + cell. De är alltså "cellätare". Phagocytosis.
Det brukar vara så (eller ska vara så) att fagocyterna vinner och äter upp virusen, som då dör. Men om virusen är duktiga så kan det bli så att fagocyterna förlorar på så sätt att virusen lurar dem och använder dem som trojanska hästar för att spridas i kroppen. Då blir det fagocyterna som dör.
Med tanke på att makrofager, vid en infektion, kan dela sig och bli många fler så låter ju det som om det skulle vara fördelaktigt för de virus som vill ha dessa att färdas i. Det låter som en enormt effektiv metod. Makrofag betyder storätare och det är en typ av fagocyter. 

Tänk dig att ni är ett gäng på 15 personer, som väntar på en bil. När bilen kommer så är den för liten, så ni får inte plats. Då delar den på sig och blir 15 bilar så att varje person får en egen bil. Jag förmodar att det skulle kunna vara en bra liknelse för att illustrera det som händer när virusen kapar fagocyterna för att ha dem att åka i.

Att virus på något sätt klarar av att lura vårt immunförsvar kallas viral escape. Att snabbt mutera är också ett sätt att luras och kunna komma undan. Immunförsvaret reagerar inte och då blir det ju, i alla fall i början, nästan helt "fritt fram".

Att virusen hela tiden muterar litet kallas Antigenic Drift. Så länge förändringarna är små, så kan ett vaccin ha effekt även på mutationerna, men när viruset har ändrat sig mycket så fungerar inte vaccinet längre och det betyder att vaccineringen måste uppdateras varje år. Dvs man måste ta en ny spruta varje år. Den typen av förändring sker hela tiden. Antigenic Shift talar man om när det sker en plötslig och stor förändring, som då kan orsaka en pandemi. Det blir ett nytt virus som vi inte har någon bra  immunitet mot.  En sådan sker ganska sällan. Vi har haft fyra pandemier på 100 år.

Kriget mellan dessa celler har pågått i miljontals år och båda sidor har blivit smartare och lärt sig nya trick. Virusen kan alltså göra så att de klarar av även det hot som en  vaccinering innebär och de kan till och med använda sig av det för att lyckas bättre. 

Det måste vara detta, som gör att vissa forskare nu varnar för att man med denna massvaccinering mot coronaviruset mitt i en pågående pandemi helt enkelt snabbt och effektivt lär de cirkulerande virusen att kunna utnyttja effekten vaccineringen för att sedan effektivt kunna klara sig undan och till och med utnyttja situationen. Det skulle då bero på att virusen både överlever och sprids bland vaccinerade individer. Så de får chansen att skapa mutationer som kan klara sig bättre. Alla vaccinerade människor springer ju omkring och smittar varandra!
Jag tycker att det låter som om vaccineringen kan orsaka att pandemin aldrig tar slut. Den kan alltså få en effekt som är motsatt mot vad vi är vana vid att tro om vacciner. Det skulle kunna leda till att alla människor måste få en ny spruta varje år. Att uppfinna nya vacciner så fort kanske man inte kan, men det skulle ju ändå vara en fantastiskt bra affär för medicinindustrin. Vaccinera hela jordens befolkning varje år! Tänk vilka miljarder de skulle dra in. Jag tror att medicinbolagen mycket väl kan förstå att något sådant skulle kunna hända. Men då förstår de nog att en sådan utveckling skulle vara lönsam för dem.

Vad är det mer som hänt?
Ja, om inte annat, så tycks det vara 2.306 personer som har fått anafylaktisk shock efter vaccineringen och det sägs kunna bero på att Moderna och Pfizer-vaccinen innehåller polyetylenglykol. Man anser att det beror på allergi mot detta ämne, som många har utvecklat antikroppar mot. Ja, det är väl inte så konstigt, polyetylenglykol, jag tycker att det låter giftigt.

Många som dött har fått blodproppar, eller tvärtom att blodplättarna minskat, och hos en läkare som dog strax efter vaccineringen, så var det till och med så att alla hans blodplättar hade försvunnit. Detta är då tydligen en effekt av att immunförsvaret reagerar på ett sådant sätt att det äter upp blodplättarna. Hoppsan! Det var inte meningen!

321 kvinnor har fått missfall efter vaccineringen.
Ex.:
I was 28 weeks and 5 days pregnant when I received the first dose of the COVID19 vaccine. Two days later I noticed decreased motion of the baby. The baby was found to not have a heartbeat.

I was 5.5 weeks pregnant when I revived the Pfizer Covid Vaccine. Everything was seemingly going fine with my pregnancy until about 4 hours after receiving the vaccine when I went to the bathroom and wiped and saw pink discharge on the toilet paper. I then began to have mild low abdominal cramping. The abdominal cramping and vaginal bleeding steadily increased in severity over the next 24 hours until I eventually had an obvious miscarriage the evening. 

Vad ska man tro?
Man är tydligen rädd för att vaccineringen ska kunna ge upphov till att virusen lär sig att klara av vaccinet genom att mutera och även genom att kunna utnyttja det, vilket skulle kunna leda till att pandemin blir värre i stället för att ta slut. Man vet ju ännu inte vad det lilla smarta virus kan hitta på och om det på stor front konfronteras med vaccin så kan det lära sig hur det ska göra. Coronavirusen tycks ju tillhöra de virus som kan bete på det sättet och de muterar ständigt.
Har man sett några tecken på ADE? Nej, inte alls! Så säger den här författaren, som också menar att om man hade sett tecken på detta så skulle vaccineringen ha stoppats.
Önsketänkande, propaganda eller är det verkligen så???

I Nature säger forskarna att man inte vet, men att det finns en stor risk för att ADE ska kunna uppstå som ett resultat av vaccineringen.

Computational Jesus gör så gott han kan.
Vet ni förresten vad Bill Gates just har gjort? Han har sålt mängder med stora aktier (i AliBaba, Google, Amazon, Apple m.fl.) och i stället köpt in sig i Schrödinger, som är ett bolag, som använder datamodeller för att utveckla mediciner. Han har sagt att man kan förvänta sig att det ska bli en ekonomisk krash. Hans senaste aktieaffärer tyder på att han nog förväntar sig att medinbolag ska överleva (och gå med vinst). Kan det möjligen vara så att man satsar stort på att utveckla vacciner som sedan ska användas till jordens hela befolkning. Ja, varför inte? Det är ju det man letar efter nu.

Om det sedan blir på samma sätt som med hönsen så kan det bli så att alla, dvs alla människor på hela jorden, måste vaccinera sig varje år. Att använda datamodeller för att vinna över listiga virus - kan det vara det han ser som framtidens bästa affär? 

Man måste inte se det som en konspirationsteori - man kan lika gärna tänka att Bill Gates vill hjälpa mänskligheten och den ska han rädda med Schrödingers datamedicin.
Att ett supereffektivt vaccin skulle bli världens bästa affär är väl inte heller så dumt. Varför inte utveckla datamodeller som snabbt kan ta fram ett nytt vaccin varje år? Bingo!
Vad det i så fall kan handla om är att hitta metoder som kan stoppa virusens "viral escape", dvs att göra supersmarta vacciner med hjälp av computational chemistry

 I bloggen av Robert Abel, Ph.D., (Executive Vice President, Science at Schrödinger) kan vi läsa att man vill "accelerate the hunt for effective medicines to treat COVID-19." i en artikel som har rubriken 
"Accelerating the Discovery of New Therapies to Fight COVID-19".

Bill Gates har också köpt upp stora markområden och är nu den störste, private ägaren av jordbruksmark i USA. Vad ska han odla där? Växter för att tillverka "hamburgare"?
Bill & Melinda Gates Foundation har finansierat flera program för att utveckla hållbart jordbruk och motståndskraftiga grödor som ska stå emot klimatförändringarna. Aftonbladet
Han är också involverad i ett bolag, som producerar syntetiskt kött. Expressen

Han ska alltså fixa mat och medicin åt alla och dessutom rädda jorden? Det var väl snällt? Det låter som "den syntetiske Jesus". Han vill utrota nötdjuren också eftersom de släpper ut växthusgaser! Men det finns väl inga andra nötdjur? Jo, korna som vi får mjölk från.
Vänta bara! Det blir nog syntetisk mjölk också. 
På marken, som han köpt, måste han ju då odla något proteinrikt och vad blir det? Stora fält med genmodifierade sojaböner? De kanske kan modifieras så att de innehåller alla proteiner som vi behöver? Men vi kanske också måste modifieras för att kunna tåla den här syntetiska datamaten. Men, det kanske man kan göra med de årliga vaccineringarna? När man ändå håller på ... 

Det är väl inte så konstigt om sådant ger upphov till nya konspirationsteorier. Jag tror nog att Bill Gates menar väl, men hans sätt att tänka kanske i längden inte är kompatibelt med hur naturen fungerar. Alla faktorer går inte att lägga in i datasimuleringar, hur snäll och duktig man än vill vara.



Det bästa är väl egentligen att stärka det naturliga immunförsvaret.
Quercetin + zink

Några referenser och texter på engelska för att förtydliga det som står ovan.

ADE has been observed in SARS, MERS and other human respiratory virus infections including RSV and measles, which suggests a real risk of ADE for SARS-CoV-2 vaccines and antibody-based interventions. However, clinical data has not yet fully established a role for ADE in human COVID-19 pathology.

VAERS data released today showed 44,606 reports of adverse events following COVID vaccines, including 2,050 deaths and 7,095 serious injuries between Dec. 14, 2020, and March 19, 2021.

Usually, the process of phagocytosis is accompanied by virus degradation, however, if the virus is not neutralized (either due to low-affinity binding or targeting to a non-neutralizing epitope), antibody binding might result in a virus escape and therefore, enhanced infection. Thus, phagocytosis can cause viral replication, with the subsequent death of immune cells. The virus “deceives” the process of phagocytosis of immune cells and uses the host's antibodies as a Trojan horse.

ADE can occur during the development of a primary or secondary viral infection, as well as after vaccination with a subsequent virus challenge. It has been observed mainly with positive-strand RNA viruses. Among them are Flaviviruses such as Dengue virus, Yellow fever virus, Zika virus, Coronaviruses, including alpha- and betacoronaviruses, Orthomyxoviruses such as influenza, Retroviruses such as HIV, and Orthopneumoviruses such as RSV.

2 050 personer har dött av vaccineringen.
7 095 har blivit allvarligt skadade.
44 606 har fått andra problem /skador/biverkningar.
På bara tre månader! Artikel

WHO: Global Situation
WHO: All info
Fagocyt
Makrofag
Neutrofil
Fagocytos Bilder
Viral Escape
Viral evolution and escape
Antigenic Drift and Shift
‘Leaky’ Vaccines Can Produce Stronger Versions of Viruses
Contribution of Leaky Vaccine Effect to Influenza Effectiveness
Leaky vaccines prevent the development of disease symptoms but do not protect against infection 
Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens
So you got the vaccine. Can you still infect people?
This chicken vaccine makes its virus more dangerous
Leaky Vaccines Enhance Spread of Deadlier Chicken Viruses
Do doctors have to have the covid-19 vaccine?
Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies
So you got the vaccine. Can you still infect people? Pfizer is trying to find out.
Can You Get COVID-19 After You've Been Vaccinated?
Role of antibody-dependent enhancement (ADE) in the virulence of SARS-CoV-2 ...
Two Different Antibody-Dependent Enhancement (ADE) Risks for SARS-CoV-2 Antibodies
Antibody-dependent enhancement of coronavirus

"Clear link between AstraZeneca and rare blood clots" | DW News
Florida doctor's death after receiving COVID-19 vaccine sparks investigation
Mechanism of thrombocytopenia in COVID-19 patients
Thrombocytopenia following Pfizer and Moderna SARS‐CoV‐2 vaccination
5 smittade och 3 dödsfall i Covid-19 hos dubbelvaccinerade på äldreboende
Bok av Sebastian Rushworth: “Varför det mesta du vet om covid-19 är fel”
Scientists challenge health officials on vaccinating people who already had COVID

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar