söndag 27 februari 2022

Har vi "demokrati och frihet"?

Denna text har jag inte skrivit själv och jag vet inte hur innehållet stämmer så var och en kan ju kontrollera den saken genom att googla. Jag hittade texten på Facebook och ville ha den sparad för att kunna komma ihåg vad det handlade om och för att lätt kunna hitta tillbaka till den.

Everyone is now just talking about
the war in Ukraine and about Putin.


Whenever there is a big story in the media,
look for the story they are trying to
distract you from!!!


Här nedan är förslag på sådant som kan vara intressant att undersöka närmare.

Jag fick följande alarmerande text, som tyvärr är ofrånkomlig att dela. Dessvärre bär den sannolikhetens prägel åtminstone för dem som noga har följt utvecklingen under pandemin där Österrikes beslut om obligatorisk covid-19-vaccination bara var ett av flera allvarliga varningstecken. Nu ska tydligen ens kontantuttag kunna stoppas via införandet av QR-kod-bankomater istället för vanliga bankomater och kravet verkar komma att gälla generellt för kontantuttag enligt texten.

Det låter väldigt orwellskt om det stämmer.

"Vad kommer efter coronan?

I Sverige har regeringen begärt en snabbutredning om en grundlagsändring för att vid nästa pandemi, utan att riksdagen måste godkänna detta, kunna utlysa lockdown och tvångskarantän m.m.

Under tiden pågår något ännu värre inom EU.

Jag fick följande info från Tyskland om den tyske advokaten Dr. Brigitte Rohrig, som bl a bevakar tysk och europeisk (politisk) hälsorätt.

Hon skriver med följande rubriksättning:

⚠️VARNING⚠️

VAD SOM KOMMER...

Efter den 30 juni 2022:

Europarådet har ändrat resolution 2361 och har inte längre några invändningar mot OBLIGATORISK VACCINATION.

Från den 1 juli 2022 kan EU tillkännage "lagstiftningen" för de obligatoriska EU-covid-19-certifikaten, som tar bort alla dina friheter om du inte har ett QR Covid-certifikat. Om en majoritet av medlemsländerna säger ja kommer TVÅNGSVACCINATIONEN att införas!

I slutet av 2022/2023 kommer det att finnas en digital valuta.

EU tar fram ett digitalt ID för varje EU-medborgare utan samråd. Ta en titt på My Government eller My UWN.

Bankomater kommer att ersättas av QR-kod-Bankomaten inom en snar framtid. Belgien och Frankrike håller redan på att installera dem fullt ut.

Utan dessa integrerade QR-kodmaskiner kan kontanter inte längre tas ut från banker och/eller någon annanstans.

(I Sverige ser vi dessa maskiner där vi scannar bussbiljetter tex.)

EU siktar på att helt fasa ut kontanter inom 1,5 år. Alla dina digitala betalningar är då helt spårbara.

EU/"nederländska regeringen" förbereder en CO2-klimatskyddskvot för varje medborgare!

Förbrukar du för mycket gas eller annan energi så får du t ex inte köra bil på en vecka, dina resemöjligheter begränsas och så vidare.

EU berövar permanent all din kroppsliga/fysiska integritet! Big Pharma /EU har redan tillgång till din kropp!

Och det är ingen myt! Ett patentet om detta lämnades in av Big Pharma den 28 mars 2021.

SÅ OM VI INTE NU SNABBT REAGERAR MOT DETTA WEF-KRIMINALITET kan vi komma att inom 2 år bli inlåsta i EU/medlemsländernas digitala koncentrationsläger, oavsett om du är vaccinerad eller inte!!

Ovanstående är baserat på originalkällor och dokument från EU, Europarådet, den holländska regeringen, WEF, WHO och Big Pharma....

Så långt den tyska advokaten.

Jag har inte kontrollerat källorna till vad jag ovan skrivit men finner detta så trovärdigt från denna advokat så att jag släpper ut denna info. Redan nu har man i Canada spärrat bankkonton för flera som protesterat mot den där förda covidpolitiken. I Tyskland har jag tredjehands information att även där har man spärrat kreditkort och bankkonton hos medicinskt kunniga personer som kritiserat den tyska covudpolitiken.

Risken med den grundlagsändring som den svenska regeringen vill (tillsammans med riksdagens övriga partier?) göra är att den begrönsas inte bara till en pandemi utan även till ”terrorister”. Det kan hända att du eller jag bedöms som „terrorister“ om myndigheten får för sig att vi hotar rikets säkerhet med våra åsikter mot ex förd covidpolitik. Terroriststämpeln drabbar fler och fler som protesterar motverkar vaccinationsplikt. Ännu är vi förskonade från detta hör i Sverige.

Kommer ni ihåg att jag skrev här 2019 att detta med Covid-19 handlar om makt, pengar och politik! Det blev faktiskt värre än vad jag hade föreställt mig.

Här i Sverige lever de flesta vidare helt aningslöst, litar på regeringen och ser inte att bakom våra politiker pågår ett totalitärt maktspel.

Inte bara EU, utan även WHO tar fram förslag till ”tvångsåtgärder” som alla medlemsländer ska tvingas följa. Måtte Sverige vägra skriva under sådana förordningar."

Det handlar inte om enskilda verktyg utan om den totala kontrollen som håller på att införas. Vad hände egentligen innan den franska revolutionen? Varför skanderades slagorden FRIHET, BRODERSKAP och JÄMLIKHET?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar