lördag 8 oktober 2022

Sabotaget av Nord Stream Så gick det till enligt flygets radar





Omkring kl. 7 på morgonen på en flygradar den 26 september

Planet K35R kommer in från väster över Danmark. Det flyger över Sverige och Östersjön och när det kommer in över land mellan Slupsk och Gdansk i Polen så möts det av ett annat plan som kommer från söder, från Tyskland. 

De hakar upp sig på varandra. Planet från USA har "slut" på sin bensin eftersom det flugit så långt och tankas nu i en timme och 20 minuter medan de flyger runt i en ellips. 
Planet hade kunnat tanka i England, men man valde att "smygtanka" uppe i luften.

Planet från Tyskland heter BART12 . När man tittar på en lista över "Past flights" (där BART12 borde synas) så finns det inget plan den dagen. Man har raderat. 

Planen separerar och BART12 flyger tillbaka till Tyskland medan K35R flyger ut över Östersjön där det flyger runt i en cirkel över området med gasledningarna, sjunker, åker iväg en bit och sedan tillbaka igen. 

När det kommer tillbaka till precis det stället där det tidigare cirklade runt så lättar det och sjunker igen, så som ett plan gör när det har släppt ifrån sig något tungt. Så fort som det har gjort detta så åker det rakt över Sverige och tillbaka västerut. Eftersom det nyss har tankat så har det bränsle så att det kan komma ända till USA.


På 10:15 i videon ser man hur K35R kommer in över Sverige.
SITREP 10.3.22 - The HAAWC Missile System - If it looks like a duck!

The Nord Stream 2 Pipeline Sabotage

Utrikesminister Antony Blinken sa i en pressträff att skadan och avbrottet av Nord Stream i Washington ses som en fantastisk möjlighet att kraftigt minska europeisk energiimport från Ryssland.

Hur kan amerikanska bombplan åka in över Sverige utan att bli upptäckta? Och dessutom släppa torpeder på svenskt territorium? Militären måste ha sett denna konstiga flygning på sin radar, dvs kännt till den. Och experter och politiker "vet ingenting".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar